divendres, 23 d’octubre del 2009

Junta de Govern del dia 24 de setembre de 2009

Es van tractar, si no he comptat malament, 28 punts que, a l'acta, són referenciats abastament. Ara bé, el que no entenc és el següent i que copio directament de l'acta:

"Santa Oliva, vint-i-quatre de setembre de dos mil nou, quan són les dinou hores, trenta minuts, es reuneixen a la seu d’aquest Ajuntament els regidors que a continuació s’indiquen, sota la presidència de l’alcaldessa Sra. Cristina Carreras Haro, assistit del secretari de la corporació, Sr. Francisco Pros Francesch, per tal de dur a terme la sessió ordinària de la Junta de Govern en primera convocatòria".

Fins aquí tot correcte, però quan acabo de llegir l'acta i l'alcaldessa dóna per aixecada la sessió resulta que potser no havien tingut ni temps de seure's, perquè al final del redactat, de l'acta, diu el següent:

"I no havent-hi més assumptes a tractar, l’alcaldessa aixeca la sessió quan són les dinou hores, trenta minuts, cosa que certifico".


Suposo que algú se n'adonat i s'ha rectificat. Si procedia, és clar. Potser em diran que filo molt prim, però cal fer-ho sempre que els qui haurien de filar prim no ho fan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada