dimarts, 12 de gener del 2010

Televisió sense Fronteres


A partir de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries, que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d'aquestes llengües europees, Acció Cultural del País Valencià està impulsant una iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a garantir l'intercanvi de ràdos i televisions en llengua catalana entre els territoris dels seus àmbits lingüístics.
La campanya està avalada per una Comissió Promotora de la qual formen part entre altres Jordi Pujol, Pasqual Maragall, l'Abat de Montserrat, els presidents del Barça i de l'Espanyol, Serrat, Llach, i molts més (veieu en la imatge els membres de la comissió).
Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l'aprovació d'una llei mitjançant la recollida de sigantures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d'impulsors del projecte, i a partir d'aquest moment es disposa d'un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l'Estat espanyol.
Us dic, als lectors d'aquest blog, que he demanat ser fedatari per tal de donar validesa legal a les signatures que es recullin i que els delegats del Cens Electoral hauran, posteriorment, validar. Disposo de plecs de signatures i qui vulgui signar m'ho pot dir, encara que faré visites personals per tal de recollir quantes més millor. Cal dir que al plec de signatures es recull el text íntegre de la Proposició de LLEI DE TELEVISIÓ SENSE FRONTERES.
Fins aviat i ànims!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada