dimarts, 14 de juliol del 2009

Si ho diuen, m'ho he de creure?

Llegit a l'acta de la sessió ordinària del ple de l'ajuntament el passat dia 25 de juny de 2009. Punt de precs i preguntes:

"El portantveu del grup municipal del PP demana si en l’obra de pavimentació que es porta a terme al casc històric, l’empresa té un pla de seguretat, ja que observa que no hi ha caseta pels treballadors, ni menjador i que els acopis s’estan fent al camp de futbol i els mateixos es troben sense tanca. També informa que el C/Marta Mata s’ha obert en els dos sentits, qüestió que fa dificultosa la circulació que hi ha de vehicles estacionats.
L’alcaldessa informa que l’empresa té pla de seguretat i que a la problemàtica del
C/Marta Mata
s’hi buscarà una alternativa.

El portantveu del grup municipal del PP demana quan es posarà en marxa la deixalleria.
L’alcaldessa informa que s’està treballant un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès.

El portantveu del grup municipal del PP demana quina és la situació del pàrking de camions.
L’alcaldessa informa que s’està treballant per posar en marxa la seva gestió.

El portantveu del grup municipal del PP considera que el mercat perjudica l’entorn de la zona i que la recollida de les deixalles no és correcta, ja que quan bufa el vent, la brossa va cap al carrer i s’ha trencat una tanca.
El Sr. García informa que es va obrir una porta a la tanca i que efectivament la neteja no és fa amb la freqüència idònia, però que es millorarà.

El portantveu del grup municipal del PP considera que el Torrent del Lluc està brut de plàstics, essent aquesta una problemàtica medi ambiental.
L’alcaldessa informa que sobre el tema del Torrent del Lluc ja s’està treballant des de l’àrea de medi ambient.

El portantveu del grup municipal d’ERC... Tot seguit explica que la Junta de Govern de data 7.05.2009 es parla sobre la contractació de l’obra del pavelló i pregunta, es fa el pavelló?
El portantveu del grup municipal del PSC informa que ens trobem davant d’uns tràmits administratius a requeriment del Jutjat Contenciós. Que es prepara la petició d’informe a la CJA (Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya) i que com a conseqüència d’aquesta acció està paralitzat l’expedient, ja que la tramitació administrativa es complexa."
Tot això ho diu l'acta de la sessió, jo no m'invento res, però el que si sé es que en el tema del pavelló ha hagut un altre informe de la Diputació de Tarragona en el que es posa de manifest que l'ajuntament, ara per ara, no té capacitat d'endeutament per fer front al cost de l'obra.

3 comentaris:

  1. Aixo de dir "estem treballant en..." no us enrecorda a aquell facha que deia "estamos trabajando en ello". Ara entenc el comportament d'aquesta gent.Aznarisme a tope.

    ResponElimina
  2. M'agradaria que us identifiquessiu, al menys posar un nom, val?

    ResponElimina
  3. Caram , si que treballa la nostra alcaldessa i el seu equip de govern.Sis plau, que deixin de fer el ridicul d'una vegada i assumeixin que són una colla d'incompetents.A sta. oliva hi ha gent molt més vàlida i disposada a treballar de valent pel poble.
    Àngels Laliga

    ResponElimina