dijous, 30 de juliol del 2009

TENÍEM RAÓ!!!!!!!!!!!!!!!!


Ara toca rectificar (que diuen que és de savis), però per si de cas cal que s'ho facin mirar. N'hi ha de responsable? Oi que si? Doncs que plegui!!!!!!

6 comentaris:

  1. Us podeu explicar més o qué?

    ResponElimina
  2. Ho sento, no responc a anònims.

    Manel Laliga

    ResponElimina
  3. Escolta, vols dir que no t'has de fer mirar el que publiques? Dona exemple va...

    Dius que ho sents per que no respons als anònims, els que t'interesen si, veig:

    Entrada sobre el camp de gespa, un anònim demana explicacions sobre que és el sogum sam al qual respons eh i de quines formes!!!

    O m'invento les coses?

    Menys "xanxullos" i més honestedat, Manel Laliga

    ResponElimina
  4. De Manel Laliga a Anònim.

    Té raò, si senyor o senyora. Reconec que, en aquest cas, vosté no s'inventa les coses. Procuraré ser una mica més coherent en el futur. Ja veu, rectificar és de savis. però a partir d'ara res de respostes a anònims. Li prometo.

    Però aquest blog l'he fet per dir el que penso i el que crec que he de dir, i a vegades fins on puc dir, perquè hi ha temes que si surten a la llum pública potser no agradarien.

    Ara bé, jo, de "xanxullos" (veig que ho posa entre cometes perquè en català no exiteix aquesta paraula, i le suposo un bon nivell de català) què vol que li digui?.. Per "Xanxullo" s'entén el mètode il.licit per aconseguir una finalitat i especialment per lucrar-se. No va amb mi aquesta manera de fer, estic tranquil perquè, en aquest sentit, mai m'he aprofitat dels meus càrrecs o del meu treball.

    En quant a l'honestedat li dic que és la seva apreciació, que respecto, però que no comparteixo, doncs no he demostrar res a ningú. Ser honest és, entre d'altres coses, saber acceptar els errors o les equivocacions, i ho faig a dalt d'aquest escrit.

    Però deixaria de ser honest amb les meves conviccions si no digués el que penso, de la qualcosa ningú em pot privar, i si això comporta que algú se senti al.ludit potser que reflexioni. Tampoc és un "crim" demanar que si alguna persona, politica o no però que estigui al servei d'una comunitat, ha fet alguna cosa malament (demostrada) tingui honestedat (ara si que escau aquesta paraula) per reconéixer-lo, i/o si cal, plegar.

    ResponElimina
  5. Tranquil Manel i temps als temps... ( cada cop queda menys...) que TOT acabarà caient pel seu propi peu.
    Ah! i dels anonims... què vols que et digui... sempre he pensat que qui no dona la cara és per que te alguna cosa a amagar...o moltes! (jejeje!!!)
    Ah!I jo no sóc un anònim, em dic Àngels Laliga i Papiol.

    Àngels Laliga.

    ResponElimina
  6. Això dels anònims sempre ha anat lligat als criminals. Com a les pel·lícules segur que a més d'un li agradaria poder escriure amb lletres retallades del diari, mentrestant s'haurà d'anar acostumant a escriure (i potser a fer alguna cosa més) des de l'ombra. No obstant espero que aquestes opinions signades el motivin a vomitar encara més, a mi em posa.... mmmm !!!!
    josepmanellaliga.blogspot.com

    ResponElimina