divendres, 30 de novembre del 2012

Jornada (pensionista) de reflexió


En aquests moments m’importa una bleda si en una Catalunya independent jo no tindria problemes per mantenir el poder adquisitiu de la meva pensió, el que si m’importa és que ja n’hi a prou de jugar amb els pensionistes i els diners que els hi pertoquen després d’haver estat treballant tota la vida per tal de tenir el dret a cobrar una pensió digna i d’acord amb les seves cotitzacions.

Quan fa uns mesos Rajoy deia que no es plantejava congelar les pensions i compensar-les l’any 2013 ja vaig ensumar que alguna es portava de cap. No només ell  sinó també la colla d’impresentables que formen el seu govern que per activa i per passiva asseguraven que les pensions eren “sagrades”, “las pensiones –va dir el mentider- es una linea roja que no había que traspasar”.

Avui s’ha fet oficial, per boca de la vicepresidenta del govern central, que s’incomplirà la llei que estableix l’augment corresponent, i la ministra d’Empleo li fa la segona veu dient que aquest any, i per una raó d’excepcionalitat es deixa EN SUSPENS l’actualització que exigeix la llei, quan la setmana passada, sense anar més lluny, havien assegurat que es faria d’acord amb la inflació. Jo em pregunto: si les lleis estan per complir-les, com és que es permet que el mateix govern sigui el primer en saltar-se-les a la torera o passar-se-les pel forro dels collons?.

Amb el  reial decret ens diuen  que és una “resposta excepcional” a la manca de liquiditat davant la persistència dels problemes econòmics i l’eventual rescat financer que... PODRIA IMPOSAR NOUS AJUSTOS . ¡¡¡¡¡¡¡¡¡Oido cocinaaaaaaaaaa!!!!!!!! qui avisa no és traïdor.

Contenta deu estar  l’Alícia Sanchez Camacho a la que semblaria que les decisions del seu partit la deixarien  amb el cul a l’aire, però  no ha estat així, tot el contrari, perquè els responsables de la campanya electoral (seguint ordres de la central espanyola) es van encarregar de tapar-lo ben tapat fins passades les votacions:  PROHIBIT PUBLICAR AQUEST REIAL DECRET ABANS DE LES ELECCIONS. (El poca-solta de P.J. Ramírez  ja ho sabia i es va callar com un puta).

Que no intentin fer-me creure que a Madrid no hi ha clavegueres com va dir el president de les espanyes al Congrés. N’hi ha, i tant que n’hi ha, i per elles circulen multitud de rates que es nodreixen d’aquest diners que als pensionistes ENS ROBEN. No els importa que estiguin empastifats (els diners)  de merda, tant se val, el que no mata... engreixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada