divendres, 26 d’agost del 2011

Costa Brava

No, no faig referència a la zona geogràfica del nostre país, vull comentar l'actuació d'ahir a la tarda de l'orquestra que des de molt de temps ens acompanya el dia gran de la nostra Festa Major.

Va ser tot un encert continuar amb el canvi  del ball de tarda pel concert, recordem que ja es va fer en anteriors festes majors, però la grata sorpresa és que aquesta formació musical sap innovar-se i oferir espectacle.

Em va agradar el detall que van tenir amb els menuts interpretant música de les més famoses ´"pelis" de la factoria Disney, amb vestuari i coreografies molt dignes, fins el punt d'atraure la canalla a peu d'escenari. Tota una agradable sorpresa de la que també vam gaudir "els grans",

Punt a part mereix un dels integrants de l'orquestra, Conrad Rafart, uns dels, per mi, més grans vistuosos de la tenora, músic jove i compositor. No trobo paraules per descriure la seva intèrpretació de la sardana "Conqueridora" de Ricard Viladesau i Carner, així que gràcies a "YouTube" us deixo aquest enllaç per tal que gaudiu, igual que ho vam fer els qui tinguerem la sort d'escoltar-la en directe. Impressionant.

http://www.youtube.com/watch?v=pUBlt0_V35c

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada